Crida de voluntaris: Collbató

Per una bona transcripció dels padrons municipals, el primer pas és fer una formació als col·laboradors de Collbató, amb la finalitat que participi en la creació d’aquesta gran xarxa històrica sobre els avantpassats de la comarca del Baix Llobregat. La col·laboració consisteix a fer les transcripcions dels padrons antics d’aquest municipi des del segle XIX fins l’any 1955. L’objectiu és contribuir a facilitar la recerca informàtica (l’elaboració de softwares que reconeguin lletra manuscrita) i demogràfica (amb dades que puguin alimentar el cercador sobre la població).

Collbató és un dels municipis amb una sèrie documental més rica. Té més de trenta padrons que han estat tots digitalitzats per l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat. La sèrie comença l’any 1842.

Les persones que s’animin a participar en el projecte rebran una formació l’11 de juny, a les 19:15 h. al Casal de Cultura de Collbató (passeig Mansuet 9-11), per part del Centre de Visió per Computador i del Centre d’Estudis Demogràfics de la UAB. El projecte disposa del suport de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat.

Qui vulgui col·laborar es pot posar en contacte amb l’Anna Amat: amatannam@hotmail.com