Brunch d’Innovació del Hubb30.cat

El proper 28 de setembre presentarem el projecte XARXES en el Brunch d’Innovació “Digitalització i explotació de dades al sector públic” del Hubb30.cat Es presentarà el cas de transferència entre l’Ajuntament de Sant Feliu, el Centre de Visió per Computador (CVC) i el  Centre d’Estudis Demogràfics (CED) relatiu a la recuperació i difusió dels padrons històrics.

Que són els Brunchs d’innovació? Trobades que donen a conèixer les tecnologies més disruptives i com impacten al teixit empresarial i social. Dedicades a línies d’innovació en camps específics que permeten conèixer de primera mà les tendències es configuren en aquell terreny, així com els experts que les protagonitzen. Dirigies a petites i mitjanes empreses que vulguin innovar de la mà dels agents de recerca del territori.

Per més informació: Hubb30. Brunch d’Innovació.