Crida de voluntaris: El Papiol

Dimarts 22 de gener comença a El Papiol el projecte Xarxes per la transcripció dels padrons municipals del municipi.

A les 18: 30 h. a la Biblioteca Valentí Almirall d’El Papiol, es farà la primera formació dels voluntaris el projecte Xarxes d’aquest municipi. Tothom hi és convidat.

Amb una aplicació informàtica via web, que utilitza les tecnologies de visió per ordinador, es fa una primera transcripció dels padrons digitalitzats. Aquesta eina ha estat desenvolupada pel Centre de Visió per Computador i el Centre d’Estudis Demogràfics de la UAB, amb el suport de l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat . A Xarxes, s’alien la innovació tecnològica, la col·laboració ciutadana, la demografia i els documents d’arxiu. És una bona iniciativa per construir digitalment una xarxa social històrica de la població d’El Papiol i del Baix Llobregat.

A aquells/es a qui us pugui interessar us sol·licitem que us feu voluntaris per a les transcripcions dels padrons d’El Papiol des de qualsevol ordinador amb connexió a Internet. No es necessita tenir coneixements tècnics previs. La formació és presencial però després cadascú treballa des d’on i quan vulgui, la dedicació és totalment lliure i depenent de les possibilitats de cadascú. També poden participar-hi voluntaris d’altres municipis.

Us esperem a la Biblioteca Valentí Almirall d’El Papiol !!!!!!!!!!!!!